Vacature bestuurslid m/v

VACATURE BESTUURSLID WILLEM WILLINK STICHTING (m/v)

De Willem Willink Stichting heeft tot doel de bevordering van het algemeen sociaal-cultureel werk in Hengelo en directe omgeving.

Vandaag de dag richt de Willem Willink Stichting zich met name op initiatieven in Hengelo (Overijssel) en directe omgeving. De kernwoorden: educatie, techniek, geschiedenis, jeugd en cultuur zijn belangrijke aspecten voor toekenning van een bijdrage.

Het bestuur vergadert ca. 6 x per jaar en bestaat uit minimaal 5 leden. Er wordt getracht het bestuur zo samen te stellen dat zij een brede afspiegeling van de maatschappij vertegenwoordigd.

Meer informatie vindt u op www.willemwillinkstichting.nl

Persoonlijke kenmerken/vaardigheden:

• Sociale binding met Hengelo en omgeving
  • Beschikt over een breed netwerk
  • Affiniteit met de kernwaarden van de stichting
  • Integer en instaat om een gefundeerde beslissing te nemen
  • Hij/ zij kan goed luisteren en helder communiceren
  • Pragmatisch
  • Kan de stichting vertegenwoordigen bij officiële gelegenheden

Indien u geïnteresseerd bent in deze functie of meer inlichtingen wenst kunt u contact opnemen met de voorzitter: Liesbeth Hassink via

voorzitter@willemwillinkstichting.nl of 06-55118139